Beruházóknak

Beruházóknak

Miért válassza az előregyártott betonelemeket beruházóként?

Az előregyártott betonelemekből történő építkezés beruházók számára is költség, idő, minőségbeli és technológiai előnyt kínál. Egyedi projekt vagy akár típusépületek esetében minél nagyobb léptékű felhasználásról van szó, annál nagyobb idő- és költségmegtakarítás érhető el tipizált elemekkel. Előregyártott építőelemekkel a kivitelezés mind időben mind költségben előre, pontosan tervezhetővé válik.

Az előregyártott elemekkel történő építkezés csökkenti a helyszíni kivitelezési időt, a szükséges élőmunkaigényt, jól tervezhetővé teszi a teljes szerkezetépítési folyamatot.

Tervezés, gyártás, kivitelezés egy kézből

Tervezés, gyártás, kivitelezés egy kézből

A szükséges elemek gyártása a tervekből előkészített gyártmánytervek alapján történik, majd az INETON elvégzi a kapcsolódó logisztikai feladatokat, illetve igény esetén akár a helyszíni szerkezeti összeszerelést, ezzel akár 50%-kal csökkentve a szerkezetkész állapotig felmerülő építési időt.

Biztos határidő, kisebb garanciális kockázat

Biztos határidő, kisebb garanciális kockázat

Az előregyártással a kivitelezési munka jelentős részét kontrollált üzemi körülmények közötti munkával váltjuk ki. Ezzel csökkenthetők az – akár időjárási körülményekből fakadó – határidő csúszásokkal, vagy a későbbi garanciális minőségi kifogásokkal kapcsolatos beruházói kockázatok.

Kivitelezés egyenletes minőségben

Kivitelezés egyenletes minőségben

Az előregyártott betonelemekből épülő épületek gyártásában szigorú minőségirányítási rendszer kerül alkalmazásra. A gyártás során az alapanyagokat többször tesztelik, az automatizált gyártósoron pedig milliméter pontosan készülnek el még a legnagyobb, akár 3 x 13 méteres elemek is. Mivel a gyártás során kiemelkedő minőséget és méretpotosságot tudunk elérni, így a kivitelezés során már nem merülhetnek fel kellemetlen meglepetések. A pozitív sarkok vasalása, vagy lépcsők egyforma méretre történő zsaluzása a helyszínen még a gyakorlott szakember számára is kihívást jelent. Az előregyártás lehetővé teszi, hogy a kivitelezés egyenletes minőségben, kisebb kockázattal menjen végbe.

Könnyen teljesített energiahatékonysági és egyéb követelmények

Könnyen teljesített energiahatékonysági és egyéb követelmények

Az előregyártott betonelemekkel elkerülhetők a nem kívánt hőhidak, így a kész épület jobban megfelel az egyre szigorodó energiahatékonysági követelményeknek. Ezen kívül a technológia alkalmazása jobb akusztikát és szeizmikus ellenállást eredményez az épületekben.

Csökkennek a helyszíni terhelések, kellemetlenségek

Csökkennek a helyszíni terhelések, kellemetlenségek

Mivel a helyszíni munkálatokhoz rövidebb idő szükséges, ezért arányosan csökken a környék zaj- és porterhelése. Ez különösen előnyös forgalmas, városi környezetben, ahol a rendelkezésre álló idő és hely is jelentősen korlátozott.

Kiszámítható kivitelezési költségek

Kiszámítható kivitelezési költségek

A előregyártás két szempontból is kiszámíthatóvá teszi a kivitelezés költségeit. Egyrészt a betonelemek előregyártásának költségével már a gyártás megkezdése előtt fixen számolhatunk. Másrészt a legyártott betonelemek szerelése a helyszínen kevesebb időt és élőmunka időt vesznek igénybe.

Betartható határidők

Betartható határidők

A digitálisan integrált üzemi gyártás pontos ütemezést tesz lehetővé. A megrendelt modulok már az építkezés megkezdése előtt legyártásra kerülnek, majd a kivitelezés előrehaladásával szinkronban kerülnek a helyszínre. A kivitelezés így pontosan, késedelmek nélkül kezdődhet, az építkezés időtartamát pedig a méretpontos modulok teszik időben kiszámíthatóvá.

Előre gyártott betonelemekből készült épületek

Az üzemi körülmények között előre gyártott betonelemekből történő építés, illetve általában az előregyártás technológiája számos különböző területen alkalmazható megoldás. Kifejezetten ideális választás, ha épületünk több, hasonló egységből áll, vagy ugyanazokat a tipizált elemeket több projektnél is használjuk. Ilyen esetekben a standardizálással jelentős költség, építési idő és élőmunka megtakarítás érhető el.

Emellett a technológia jól alkalmazható olyan különösen komplex épületeknél, ahol a helyszíni kivitelezés extra kihívást jelent.

Társasházak

Társasházak

Kiváló zajelnyelő tulajdonságuknak köszönhetően is ideális választás társasházak kivitelezéséhez.

Ipari épületek

Ipari épületek

Nagykiterjedésű csarnokok, üzemek hatékony kivitelezése akár távol eső helyszíneken.

Középületek

Középületek

Hotelek, kórházépületek és egyéb középületek gyors, precíz, hatékony kivitelezése.

Agrár épületek

Agrár épületek

Mezőgazdasági, terménytárolók, csarnokok, állattartó telepek kivitelezése szabvány építőelemekből.

Kapcsolattartók

Csúsz István - üzletfejlesztési igazgató

Tóth Zoltán - műszaki értékesítő

Csúsz István

üzletfejlesztési igazgató

[email protected]

Tóth Zoltán

műszaki értékesítő

[email protected]

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo