Dokumentumok

Dokumentumok

Letölthető dokumentumok partnereinknek és alvállalkozóinknak

Integrált Vállalati Politika

Vállalkozásunk tevékenységének alapja a tervezési, műszaki ellenőrzési és kivitelezési szolgáltatás magas színvonala és minőségének folyamatos javítása, amely biztosítja versenyképességünket, megrendelőink hűségét és dolgozóink megelégedettségét. Cégünk vezetése és minden munkatársa elkötelezett az Integrált Irányítási Rendszerünk eredményes működése és folyamatos fejlesztése iránt.

Adatkezelési tájékoztató partnereknek

A Társaság gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai es szervezési intézkedéseket, kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását, jogosulatlan megváltoztatását, és az adatfeldolgozókkal is betartatja ezeket a kötelezettségeket.

Alvállalkozói szerződés munka- tűz- és környezetvédelmi melléklete

Az Alvállalkozó köteles betartani az Ineton Kft. Munkavédelmi szabályzatát, Tűzvédelmi szabályzatát, valamint kivitelezési projektek esetében, az adott munkára vonatkozó Egészség és Biztonságvédelmi Tervet. Az Ineton Kft. az említett szabályzatokba való betekintés lehetőségét biztosítja, illetve igény esetén digitális formában az Alvállalkozó rendelkezésére bocsátja.

Belépőkártya igénylő lap

Az Ineton Kft. alvállalkozói és azok munkavállalói részére készült belépőkártya igénylő lap.

Tanúsítványok betonelem termékekhez

Teljesítménynyilatkozat: Vasbeton szendvicsfal

Teljesítménynyilatkozat: Vasbeton szendvicsfal

Teljesítménynyilatkozat: Transzport beton

Teljesítménynyilatkozat: Transzport beton

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo