Médiamegjelenések

Médiamegjelenések
Ez már nem a házgyár! – világszínvonalú termékeket biztosító vasbeton előregyártó üzem épült Pest megyében

2022. december 14.

A teljes mértékben automatizált gyárban hazánkban még csak ritkán alkalmazott termékeket állít elő az INETON – a kivitelezők mellett a beruházók és a tervezők számára is jelentős hozadékokat teremtve.

Csúcstechnológiával készülnek a legújabb építőipari megoldások

2022. december 14.

Közép-Magyarországon, Alsónémediben valósít meg univerzális, többek között lakásépítéshez is jól használható építőelem-gyártási kapacitást az INETON Kft. beruházása, ami 2023 márciusában kezdi meg az üzemszerű működést, termelést. A csúcstechnológiával felszerelt üzemben egymással kommunikáló, automatizált gépsorok, illetve digitális tervező és gyártáselőkészítő csoport garantálják a betonelemek minőségét: a BIM (building information modeling) alapú működés a teljes értékláncban működik, a tervezés kezdetétől, a gyártáson át, a szerkezetszerelés végéig.

Előregyártott falelemek és födémek készülnek majd az automatizált üzemben Alsónémediben

2022. december 14.

Jövő márciustól ismét működik Magyarországon olyan betonelemeket előregyártó üzem, amelynek termékeit házépítéshez lehet majd felhasználni. Adja magát a párhuzam a rendszerváltás előtti (panel)lakásépítési programokban kulcsszerepet játszó házgyárakkal, de az Ineton üzeme, amelynek indulásáról a Magyar Építők számolt be, már nagyon más.

Világszínvonalú üzem épült előregyártott betonelemek előállítására

2022. december 14.

Az INETON Kft. világszínvonalú betonelemgyártó üzemet létesített a Pest megyei Alsónémediben azzal a céllal, hogy magas minőségű előregyártott betonelemeket szolgáltasson az építőipar számára. A födém- és falelemeket előállító gyár 2023 márciusában kezdi meg az üzemszerű működését.

Megkezdi a termelést az INETON Kft. betonelemgyártó üzeme

2022. december 14.

Budapest, 2022. december 14., szerda (OTS) – Az INETON Kft. világszínvonalú betonelemgyártó üzemet létesített Közép-Magyarországon, a Pest megyei Alsónémediben azzal a céllal, hogy magas minőségű előregyártott betonelemeket szolgáltasson az építőipar számára.

HR sikertörténet a magyar építőiparban

2022. december 19.

Komoly változtatásokat eredményesen keresztülvinni egy érett nagyvállalat életében igazi művészet. Nem véletlenül specializálódik erre neves tanácsadó cégek hada és hangos gyakran a média, hogy milyen változások alakítják egy-egy nagyobb cég és dolgozóik életét. Ráadásul, ha egy kifejezetten tradicionális iparágban tevékenykedő cégről van szó, a változásokkal szemben gyakorolt ellenállás leküzdéséhez még a szakértőknek is rendesen fel kell tűrni az ingujjat.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo