Tanúsítványok

Tanúsítványok
Tanúsítványaink vállalatunk működésének biztosítékai

Tanúsítványaink vállalatunk működésének biztosítékai

Az INETON Kft. működésének minden területén kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre. Meggyőződésünk, hogy vállalatunk versenyképessége a pontosság, hatékonyság és innováció együttesében rejlik.  Elsődleges célunk, hogy szakterületünkön a ma elérhető legkorszerűbb gyártási és építési technológiát alkalmazva, minőségi szolgáltatással álljunk megbízóink rendelkezésére. Tudjuk, hogy a minőség a folyamatos, tudatos munka és fejlesztések eredménye. Tanúsítványaink biztosítékul szolgálnak a munkánk és vállalatunk működésére, szolgáltatásaink és termékeink minőségére egyaránt.

ISO 45001

Az ISO 45001 szabvány a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszere, amely egyaránt javítja a munkavállalók és a vállalat felelősségi körébe tartozó személyek egészségét és biztonságát. A keretrendszer segítségével proaktívan tudjuk fejleszteni a sérülések és betegségek megelőzésére szolgáló eszközöket és eljárásokat.

ISO 50001

Az ISO 50001 szabvány tanúbizonyságot tesz a hatékony energiagazdálkodásról és a működési folyamatok energetikai teljesítményének optimalizálásáról. A keretrendszer azt vizsgálja, hogyan történik az energia felhasználása az értéklánc egyes pontjain, ezzel nagyobb átláthatóságot tesz lehetővé.

ISO 9001, ISO 14001

Az ISO 9001-es szabvány tartalmazza a minőségirányítási rendszerrel kapcsolatos követelményeket. A keretrendszernek való megfelelés tanúsítja a cég működésének átláthatóságát, stabilitását, és a folyamatainak olyan szintű megbízható és igazolt működését, amely garantálja a vevők felé a vállalások határidőre történő és kívánt minőségű teljesítését.

Az ISO 14001 a környezetközpontú irányítási rendszerek követelményeit egybefoglaló nemzetközi szabvány. Alapvető célja, hogy a környezetszennyezés megelőzését és a környezetvédelmet összhangba hozza a szociális, gazdasági és jogszabályi követelményekkel. A keretrendszernek való megfelelés tanúsítja, hogy munkák során minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre és fenntarthatóságra.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo