Rólunk

Rólunk

Miért az INETON?

Célunk, hogy a mai legkorszerűbb gyártási és építési technológiákat alkalmazva, szakterületünkön az ország legkorszerűbb és leghatékonyabb építőipari vállalkozásaként álljunk megbízóink rendelkezésére.

Az általunk készített egyedi betonelemek révén, akár 50%-os időmegtakarítást érünk el a szerkezetépítés alatt, miközben közel milliméter pontossággal biztosítjuk a nagyobb projektek hatékony kivitelezését. Kínálatunkban megtalálhatók előregyártott fal-, födém-, pillér-, és gerendaelemeken kívül balkonok, lépcsők és térelemek is, melyek egyedi méretezéssel rendelhetők. Termékeink gyors beépíthetősége mellett az építőhelyi élőmunka minimális szintje jelenti előnyüket. Magas betonminőség és nagy méretpontosság jellemzi a gyártósorból kikerülő elemeket.

Az INETON egy olyan megoldást kínál, mely lehetővé teszi különböző gépészeti, villamos, vagy akár hűtő-fűtő rendszerek integrálását az általunk gyártott elemekbe, igazodva az ügyfelek egyedi igényeihez és projektjeihez. Ezáltal a termékeink sokoldalúan alkalmazhatóak és még nagyobb funkcionalitást és hatékonyságot kínálnak az építőipari projektekben.

A Pillangó hatás

 

A természettudomány pillangó hatásként ismeri azt az elméletet, mely szerint a kezdeti feltételek apró változásai nagy mértékben befolyásolhatják bonyolult rendszerek működését.
Meggyőződésem, hogy az INETON technológiai fejlesztései az építőiparban hasonló változásokat determinálnak.

 

Gönczöl Péter
ügyvezető

„Mert így szokás” az egyik leggyakrabban használt mondat az építőiparban, ami a minőségi munka és a fejlődés legnagyobb gátja. Merjünk gondolkodni és változtatni!

 

Parázsó Krisztián
gazdasági igazgató

A BIM alapú működésnek köszönhetően 3D modelleken keresztül kontrolláljuk a statikai tervek fejlődését, a betonelem gyártást és ezek összeszerelését is.

 

Csúsz István
üzletfejlesztési igazgató
Csatlakozz az INETON csapatához!

Csatlakozz az INETON csapatához!

Épületekre mindig szükség lesz. Ahogy elhivatott emberekre is.
Légy részese egy teljesen digitalizált, magyar építőipari vállalat sikereinek, erősítsd csapatunkat te is!

Cégünkről

Célunk, hogy szakterületünkön a leghatékonyabb építőipari vállalkozásként álljunk megbízóink rendelkezésére.

Menedzsment

Csapatunk sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll, akik készen állnak az új lehetőségek felfedezésére.

Hírek

Szakmai és vállalati híreink.

Médiamegjelenések

A sajtóban vállalatunkról megjelent interjúk, cikkek és videók.

Tanúsítványok

Tanúsítványaink, melyek által biztosítjuk a legmagasabb szakmai, környezetvédelmi standardoknak történő megfelelősséget.

Dokumentumok

Letölthető dokumentumok partnereink és alvállalkozóink számára.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo