Rólunk

Rólunk

Miért az INETON?

Az INETON Kft. (korábbi nevén REPÉT Kft.) 25 éve alakult környezetvédelmi tervező és szakértői munkák végzésére.  Negyed század alatt az ország egész területén jelentős vízépítési, szennyvízkezelési, kármentesítési és hulladéklerakókkal kapcsolatos projektet valósítottunk meg.

Az ezredforduló után tevékenységünket komplex építőipari kivitelezéssel bővítettük. Számos nagyszabású építési-, korszerűsítési és bővítési projekt generálkivitelezőjeként bizonyítottuk, hogy hatékonyan, pontosan és átfogó szakértelemmel dolgozunk.        

Ezen értékek mellett az INETON Kft. számára kiemelkedően fontos az innováció, ezért folyamatosan bővítjük és megújítjuk tevékenységünket. Célunk, hogy a ma elérhető legkorszerűbb gyártási és építési technológiát alkalmazva szakterületünkön az ország legkorszerűbb és leghatékonyabb építőipari vállalkozásaként álljunk megbízóink rendelkezésére.

Csatlakozz az INETON csapatához!

Csatlakozz az INETON csapatához!

Épületekre mindig szükség lesz. Ahogy elhivatott emberekre is.
Légy részese az első hazai, teljesen digitalizált beton építőelem gyár sikereinek, hogy közös erőnkkel fejleszthessük a hazai építőipart.
Erősítsd csapatunkat a tervezésben, gyártásban vagy kivitelezésben!

Cégünkről

Célunk, hogy szakterületünkön a leghatékonyabb építőipari vállalkozásként álljunk megbízóink rendelkezésére.

Hírek

Szakmai és vállalati híreink.

Tanúsítványok

Tanúsítványaink, melyek által biztosítjuk a legmagasabb szakmai, környezetvédelmi standardoknak történő megfelelősséget.

Dokumentumok

Tanúsítványaink, melyek által biztosítjuk a legmagasabb szakmai, környezetvédelmi standardoknak történő megfelelősséget.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo