Referenciák

Kiemelt munkáink

Több évtizede foglalkozunk teljeskörű generálkivitelezési és környezetvédelmi tervező és szakértői munkák végzésével. Projektjeink során hatékonyan, pontosan és átfogó szakértelemmel dolgozunk.

Hiszünk abban, hogy a precíz munkavégzésünk, az innováció iránti elkötelezettségünk és sok éves átfogó tapasztaltunk eredménye, hogy megbízóink egyre jelentősebb és komplex kivitelezési munkákkal keresnek minket.

Nyomda és adatközpont építése a Budapesti Szabadkikötő területén

Helyszín

Budapesti Szabadkikötő

Megbízó

DATA-34 Kft.

Épületek mérete

4.104 m²

A projektben 2 db épületet építettünk meg. Az egyik épület (Nyomda) cölöpalapozással készülő, vasbeton előregyártott elemekből, panel oldalfalakkal megépülő csarnok épület. Mérete 3.028 m², 1.500 m² zöldtető kialakítással, 1.100 m³ beton bedolgozással, 3.070 m² panel felrakásával. Az épületben a teljeskörű gépészeti szereléseket és villamos szereléseket (erős és gyengeáram) is mi készítettük el.

A második épület (Adatközpont) síkalapozással készülő, monolitbetonból épülő épület. Mérete 1.076 m² alapterületű, 500 m² zöldtető kialakítással, cca. 1.500 m³ beton bedolgozásával, és közel 230 tonna betonacél szereléssel, valamint 80 tonna acélszerkezet beépítésével. Az épületnél nagy hangsúlyt fektettek a biztonságtechnikára, melynek részeként mi építhettük be és alakíthattuk ki a beléptetéshez szükséges berendezéseket (biztonsági kapszulák, forgóvillák). Mindkét épület része a teljes infrastruktúra kialakításának a kiépítése, melybe 2.300 m² térkövezett úthálózat is tartozik.

Mohácsi Vágóhíd kivitelezése

Helyszín

Mohács

Megbízó

MCS Vágóhíd Zrt.

Létesítmény alapterülete

29.000 m²

A kivitelezett vágóhíd napi 4800 sertés élőállatot képes fogadni, és napi 3600 sertés feldolgozását tudják megoldani. A létesítmény bruttó alapterülete 29.000 m2 plusz a kiszolgáló létesítmények. A Market Zrt.-vel közös munka során feladataink közé tartozott többek között a technológiai tartószerkezeti acél elemek gyártása és kivitelezése, szárazépítészeti munkák teljes körű kivitelezése, vízi és ház közmű hálózat kiépítése, útépítés, földmunkák és mérnöki támogatói feladatok is.

Mohács Vágóhíd Szennyvíztelep kivitelezése

Helyszín

Mohács

Megbízó

MCS Vágóhíd Zrt.

Létesítmény alapterülete

29.000 m²

A megbízás során a következők tartoztak feladataink közé: Szennyvízkezelő üzem megépítése a szomszédos vágóhíd szennyezett vizének kezeléséhez, kiszolgáló szociális épület és technológiai épület megépítése szennyvíztechnológiai berendezésekkel, és a szükséges infrastruktúra kivitelezésével együtt. Egy zárt rendszerű, szagkezelt, kétlépcsős (fizikai-kémiai- biológiai utótisztítás) szennyvízkezelő üzem és annak kiegészítő műszaki és építményi műtárgy részeit magában foglaló létesítmény, melynek segítségével a megtisztított szennyvíz az élővízbe került kivezetésre.

Naperőmű park előkészítése Tázláron

Helyszín

Tázlár (külterület)

Megbízó

4D Energetika Kft.

Terület mérete

90 ha

Földmunka kivitelezése oly módon, hogy az Ingatlanok alkalmassá váljanak fotovoltaikus naperőművek telepítésére, útépítési munkák, tuskózási munkák, bontási munkák kivitelezése.

A teljes terület nagysága 90 ha, melyből 30 ha erdősülés volt. A fák kivágása után a 30 ha területen lévő tuskók kiszedése, depózása és darálása, majd ennek elszállítása volt a feladatunk. A gyökérzóna mentesítés után a 90 ha-os terület terv szerinti kialakítása 168.000 m3 föld bevágásával és 126.000 m3 töltésépítéssel. Emellett egy 1,8 km hosszúságú bejáró út kialakítása is feladataink közé tartozott cementes talajstabilizációval (mennyisége 3.100 m³) és geotextília terítés után 1100 m3 zűzottkő beépítésével. A területen található 3 db régi építésű tanyaépület elbontását is mi végeztük. A 3 épületből egy épület tetőszerkezetén veszélyes hulladéknak számító pala volt található, melyet a jogszabályoknak megfelelően kellett elbontani. A pala mennyisége cca. 3 m³.

Tereprendezési munkák a kabai napelempark számára

Helyszín

Kaba (külterület)

Megbízó

MET Kabai Solar Park Kft.

Terület mérete

64 ha

A teljes terület nagysága cca. 64 ha. 4.800 m3 humusz leszedése után összesen 161.000 m³ föld megmozgatásával lett kialakítva a napelemek fogadására alkalmas felület. A megközelíthetőség miatt szükséges volt 4.500 m aszfaltos út megépítésére, minden forgalomtechnikai vonzatával. A területen a csapadékvíz elvezetését is meg kellett oldani, így 55 méter burkolt felületű és 3.300 méter földmedrű árok kiépítése is megtörtént 27 méter beton átereszek beépítésével.

A százhalombattai TEHAG-terület és zagytér átalakítása fotovoltaikus naperőművek telepítéséhez

Helyszín

Százhalombatta

Megbízó

Dunamenti Erőmű Zrt.

Terület mérete

220.000 m²

A két terület földmunkája során 220.000 m² -en tuskózásra került sor, majd a geotechnikai mérések és vizsgálatok elvégzése után összesen 265.000 m³ föld megmozgatásával alakítottuk ki a területet a napelempark fogadására. Árvízvédelem miatt cca. 250 méter hosszan gátépítésre és a beközlekedést segítő út megerősítésére és építésére is sor került.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo