Szerkezetépítés

Szerkezetépítés

Betonelemgyártás és szerkezetépítés egy kézből

Az előregyártott betonelemek gyártása előtt már generálkivitelezőként is évtizedes szakmai tapasztalatot szereztünk. Nagy projektekben szerzett szakismereteink lehetővé teszik, hogy az általunk gyártott elemeket a legmagasabb hatékonysággal építsük be.

Termékeink és integrált kivitelezési módszerünk révén a kivitelezési idő szerkezetkész állapotig akár 50%-kal is rövidebb lehet.

Tervezéstől a bokrétaünnepig

Tervezéstől a bokrétaünnepig

Hozzáértő szakembereink az építési projekt minden lépését, a tervezéstől a kivitelezésig, magas színvonalon valósítják meg. Legyen szó lakóépületekről, ipari létesítményekről vagy ezektől eltérő építményekről, elkötelezettek vagyunk a magas minőségű szerkezetek mellett.

Az összehangolt gyártás és kivitelezés előnyei

Célunk, hogy ügyfeleinknek kiváló és megbízható építési megoldásokat kínáljunk, melyek a legszigorúbb szabványoknak is megfelelnek. A BIM szemléletű gyártást a szerkezetépítésben is kamatoztatjuk. Kivitelezéseinkben a szakértelmet modern technológiával ötvözzük, így garantáljuk, hogy projektjeik hosszú távon is megállják a helyüket mind üzleti, mind funkcionalitási szempontból.

Központosított felelősség

Zökkenőmentes projekt menedzsment, egyértelmű felelősség. Dolgozzon együtt egyetlen fővállalkozóval, aki elhárítja az esetleges problémákat és garantálja a határidők betartását.

Központosított felelősség

Optimalizált költségek

A tervezés, gyártás és szerkezetépítés összehangolásával sokkal hatékonyabban használhatók fel az erőforrások, ezáltal a teljes projekt költsége csökken, a kivitelezés minősége pedig javul.

Optimalizált költségek

Folyamatos műszaki támogatás

Előregyártásban szerzett tapasztalattal rendelkező szakértőink segítenek bármilyen felmerülő technikai problémát elhárítani várakozás vagy keresgélés nélkül.

Folyamatos műszaki támogatás

Előre gyártott betonelemekből készült épületek

Az üzemi körülmények között előre gyártott betonelemekből történő építés, illetve általában az előregyártás technológiája számos különböző területen alkalmazható megoldás. Kifejezetten ideális választás, ha épületünk több, hasonló egységből áll, vagy ugyanazokat a tipizált elemeket több projektnél is használjuk. Ilyen esetekben a standardizálással jelentős költség, építési idő és élőmunka megtakarítás érhető el.

Emellett a technológia jól alkalmazható olyan különösen komplex épületeknél, ahol a helyszíni kivitelezés extra kihívást jelent.

Társasházak

Társasházak

Kiváló zajelnyelő tulajdonságuknak köszönhetően is ideális választás társasházak kivitelezéséhez.

Ipari épületek

Ipari épületek

Nagykiterjedésű csarnokok, üzemek hatékony kivitelezése akár távol eső helyszíneken.

Középületek

Középületek

Hotelek, kórházépületek és egyéb középületek gyors, precíz, hatékony kivitelezése.

Agrár épületek

Agrár épületek

Mezőgazdasági, terménytárolók, csarnokok, állattartó telepek kivitelezése szabvány építőelemekből.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo