Cégünkről

Cégünkről

Ezt nyújtja az INETON

Betonelemgyártás

Az általunk kínált kiemelt szolgáltatás 2022 végétől fogva az egyedi betonelem termékek gyártása. Az előregyártott fal-, födém-, pillér- és gerendaelemek mellett olyan különleges elemeket is létrehozunk, mint a balkonok, lépcsők és térelemek, egyedi elemekkel, hogy teljes mértékben megfeleljünk ügyfeleink igényeinek.
Termékeink kivételes előnye nemcsak a gyors beépíthetőség, hanem az is, hogy minimális építőhelyi élőmunkát igényelnek. Magas betonminőséggel és nagy méretpontossággal büszkélkedhetnek. Innovációra alapozva kivitelezési projektjeinket hatékonyság, korszerűség és minőség értékei mentén valósítjuk meg.

Tervezés

A teljeskörű tervezői támogatás kulcsfontosságú elem az építőipari projektek sikeres megvalósításában. Az INETON ezen szolgáltatása olyan szakértői segítséget nyújt az építési folyamat minden szakaszában, amely magában foglalja az előkészítést, a tervezést, a kivitelezést és a szerkezetépítési támogatást.

Az INETON tervezői csapata a megrendelő igényeinek és az adott projekt egyedi jellemzőinek megfelelően alakítja ki a terveket és az optimális megoldásokat. A tervezők segítenek az épület vagy létesítmény funkcionális és esztétikai elvárásainak kielégítésében, miközben figyelembe veszik a költségvetést és a fenntarthatósági szempontokat. Az átfogó tervezői támogatás garantálja a projekt összehangolt és hatékony előrehaladását, segítve a megfelelő döntéshozatalt és a minőségi kivitelezést.

Ezáltal hozzájárul a projekt időbeni és költséghatékony megvalósításához, valamint a megrendelő elégedettségéhez.

Kivitelezés

Az INETON-nál egy kézben lévő betonelem gyártás és szerkezetépítés egy olyan forradalmi megközelítés, melyben a betonelemek előállítása és az építési folyamat egyes lépései együttműködnek, optimalizálva egymást a hatékonyság és időmegtakarítás érdekében. Ez a módszer megkönnyíti az építkezési folyamatot, miközben javítja a minőséget és fenntarthatóságot. A hatékonyabb anyagfelhasználás és a szállítási költségek csökkentése révén kevesebb energiát és erőforrást igényel, valamint kisebb környezeti terhelést eredményez.

Vállalkozásunk elkötelezett a minőségi épületek létrehozása iránt, amelyek nemcsak praktikusak és komfortosak, de magas esztétikai és műszaki színvonalat is képviselnek. Figyelemmel kísérjük az elvárásokat, igényeket, változásokat és trendeket, hogy ennek megfelelően innovatív módon fejlesszük tevékenységünket. Projektjeink során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy tevékenységünk a lehető legkisebb környezeti terheléssel járjon, és környezetkímélő technológiák alkalmazásával igyekszünk teljesíteni megbízásainkat.

Cégtörténet

2023

2023

Vállalatunk a korszerű betonelem termékek bevezetésével az építőiparban jelentős termelési hatékonyságnövekedést ígér.
A gyártás megindítása mellett ebben az évben a Magyarországon ma még nem elterjedt termékek fejlesztésén is dolgozunk, például korszerű beton homlokzati rendszerek, térelem megoldások, hűtő-fűtő mennyezetek, látszóbeton lépcső és balkon elemek.

2022 Q3

2022 Q3

Kihasználva az IPAR 4.0 vívmányait, vállalatunk az új üzemben automatizált gépsorokat telepített vasbeton födém és falelemek gyártására, valamint betonacél feldolgozásra. Emellett budapesti központunkban létrehoztunk egy, a professzionális működtetéshez szükséges digitális tervező és gyártáselőkészítő csoportot is. A teljes értéklánc nyomon követése BIM technológiával történik a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, egészen a szerkezetek összeszereléséig.

2022 Q1

2022 Q1

Munkánkat ebben az évben már INETON Kft. néven folytattuk. Az innováció jegyében folyamatosan bővítettük és megújítjuk tevékenységünket.
Digitalizált betonelem előregyártó üzemet létesítettünk Közép-Magyarországon, a Pest megyei Alsónémediben azzal a céllal, hogy magas minőségű előregyártott betonelemeket szolgáltassunk az építőipar számára.

2020

2020

A Covid által okozott nehézségek leküzdése mellett megalapoztuk vállalatunk következő mérföldköveit. Megkezdtük Alsónémediben betonelem előregyártó üzemünk építésének tervezését és új üzletágunk bevezetésének stratégiáját.

2018

2018

2018-ban változott társaságunk neve, az új név mellett (Repét Környezetvédelmi és Építő Kft.) megújult az arculatunk is.

2015

2015

A 2010-es évek közepére a környezetvédelmi tervező és szakértői munkák mellett tevékenységünket komplex építőipari kivitelezéssel bővítettük. Építési-, korszerűsítési és bővítési projektek generálkivitelezőjeként is hatékonyan, pontosan és átfogó szakértelemmel dolgoztunk.

2013

2013

Megvalósult az első nem környezetvédelmi témában végrehajtott generálkivitelezői projektünk.

2010

2010

Az ország egész területén jelentős vízépítési, szennyvízkezelési, kármentesítési és hulladéklerakókkal kapcsolatos projekteket valósítottunk meg.

2008

2008

A kétezres évek végétől rekultivációval, hulladéklerakókkal kapcsolatos feladatokat is kezdtünk végezni.

1996

1996

Megalakult a REPÉT Környezetvédelmi, Vegyipari Termelő, Szolgáltató Kft. A vállalat alapvető célja a növekedés és a folyamatos fejlődés volt, mindezt olyan módon, hogy működése hosszú távon is fenntartható legyen. A társaság tevékenységét elsődlegesen környezetvédelmi tervezéssel és szakértői feladatok kivitelezésével kezdte meg.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo