Cégünkről

Cégünkről

Mi vagyunk az INETON

Szolgáltatásunk magas színvonala és minőségének folyamatos javítása biztosítja versenyképességünket, megrendelőink bizalmát és munkavállalóink fejlődését.

Projektjeink során fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy tevékenységünk a lehető legkisebb környezeti terheléssel járjon, megbízásaink teljesítése közben környezetkímélő technológiák alkalmazására törekszünk.

A környezettudatosság mellett kiemelten fontos számunkra az innováció, ezért kivitelezési projektjeinket a hatékonyság, korszerűség és minőség értékei mentén valósítjuk meg.
Elkötelezettek vagyunk a jó minőségű – praktikus, komfortos, magas esztétikai és műszaki színvonalú – épületek létrehozása iránt. Odafigyelünk az elvárásokra, igényekre, változásokra, trendekre és ennek megfelelően innovatívan gondolkodunk és fejlesztünk.

Célunk, hogy szakterületünkön az ország leghatékonyabb építőipari vállalkozásaként álljunk megbízóink rendelkezésére, ezért minden esetben a kiszámítható, tervezhető, gyors és a lehető legjobb ár-érték arányú folyamatok alkalmazására törekszünk.

Cégtörténet

2023

2023

Vállalatunk a korszerű betonelem termékek bevezetésével az építőiparban jelentős termelési hatékonyságnövekedést ígér.
A gyártás megindítása mellett ebben az évben a Magyarországon ma még nem elterjedt termékek fejlesztésén is dolgozunk, például korszerű beton homlokzati rendszerek, térelem megoldások, hűtő-fűtő mennyezetek, látszóbeton lépcső és balkon elemek.

2022 Q3

2022 Q3

Kihasználva az IPAR 4.0 vívmányait, vállalatunk az új üzemben automatizált gépsorokat telepített vasbeton födém és falelemek gyártására, valamint betonacél feldolgozásra. Emellett budapesti központunkban létrehoztunk egy, a professzionális működtetéshez szükséges digitális tervező és gyártáselőkészítő csoportot is. A teljes értéklánc nyomon követése BIM technológiával történik a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, egészen a szerkezetek összeszereléséig.

2022 Q1

2022 Q1

Munkánkat ebben az évben már INETON Kft. néven folytattuk. Az innováció jegyében folyamatosan bővítettük és megújítjuk tevékenységünket.
Digitalizált betonelem előregyártó üzemet létesítettünk Közép-Magyarországon, a Pest megyei Alsónémediben azzal a céllal, hogy magas minőségű előregyártott betonelemeket szolgáltassunk az építőipar számára.

2020

2020

A Covid által okozott nehézségek leküzdése mellett megalapoztuk vállalatunk következő mérföldköveit. Megkezdtük Alsónémediben betonelem előregyártó üzemünk építésének tervezését és új üzletágunk bevezetésének stratégiáját.

2018

2018

2018-ban változott társaságunk neve, az új név mellett (Repét Környezetvédelmi és Építő Kft.) megújult az arculatunk is.

2015

2015

A 2010-es évek közepére a környezetvédelmi tervező és szakértői munkák mellett tevékenységünket komplex építőipari kivitelezéssel bővítettük. Építési-, korszerűsítési és bővítési projektek generálkivitelezőjeként is hatékonyan, pontosan és átfogó szakértelemmel dolgoztunk.

2013

2013

Megvalósult az első nem környezetvédelmi témában végrehajtott generálkivitelezői projektünk.

2010

2010

Az ország egész területén jelentős vízépítési, szennyvízkezelési, kármentesítési és hulladéklerakókkal kapcsolatos projekteket valósítottunk meg.

2008

2008

A kétezres évek végétől rekultivációval, hulladéklerakókkal kapcsolatos feladatokat is kezdtünk végezni.

1996

1996

Megalakult a REPÉT Környezetvédelmi, Vegyipari Termelő, Szolgáltató Kft. A vállalat alapvető célja a növekedés és a folyamatos fejlődés volt, mindezt olyan módon, hogy működése hosszú távon is fenntartható legyen. A társaság tevékenységét elsődlegesen környezetvédelmi tervezéssel és szakértői feladatok kivitelezésével kezdte meg.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo