Cégünkről

Cégünkről

Mi vagyunk az INETON

Szolgáltatásunk magas színvonala és minőségének folyamatos javítása biztosítja versenyképességünket, megrendelőink hűségét és munkavállalóink fejlődését.

Projektjeink során fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy tevékenységünk a lehető legkisebb környezeti terheléssel járjon, megbízásaink teljesítése közben környezetkímélő technológiák alkalmazására törekszünk.

A környezettudatosság mellett kiemelten fontos számunkra az innováció, ezért kivitelezési projektjeinket a hatékonyság, korszerűség és minőség értékei mentén valósítjuk meg.
Elkötelezettek vagyunk a jó minőségű – praktikus, komfortos, magas esztétikai és műszaki színvonalú – épületek létrehozása iránt. Odafigyelünk az elvárásokra, igényekre, változásokra, trendekre és ennek megfelelően innovatívan gondolkodunk és fejlesztünk.

Célunk, hogy szakterületünkön az ország leghatékonyabb építőipari vállalkozásaként álljunk megbízóink rendelkezésére, ezért minden esetben a kiszámítható, tervezhető, gyors és a lehető legjobb ár-érték arányú folyamatok alkalmazására törekszünk.

Cégtörténet

2022

2022

Munkánkat ezentúl INETON Kft. néven folytatjuk. Az innováció jegyében folyamatosan bővítjük és megújítjuk tevékenységünket.

2020

2020

A Covid által okozott nehézségek leküzdése mellett megalapoztuk vállalatunk következő mérföldköveit.

2018

2018

2018-ban változott társaságunk neve, az új név mellett (Repét Környezetvédelmi és Építő Kft.) megújult az arculatunk is.

2013

2013

Megvalósult az első nem környezetvédelmi témában végrehajtott generálkivitelezői projektünk.

2010

2010

Az ország egész területén jelentős vízépítési, szennyvízkezelési, kármentesítési és hulladéklerakókkal kapcsolatos projektet valósítottunk meg.

2000

2000

Az ezredfordulót követően a környezetvédelmi tervező és szakértői munkák mellett tevékenységünket komplex építőipari kivitelezéssel bővítettük. Építési-, korszerűsítési és bővítési projektek generálkivitelezőjeként is hatékonyan, pontosan és átfogó szakértelemmel dolgoztunk.

1996

1996

Megalakult a REPÉT Környezetvédelmi, Vegyipari Termelő, Szolgáltató Kft. A vállalat alapvető célja a növekedés és a folyamatos fejlődés volt, mindezt olyan módon, hogy működése hosszú távon is fenntartható legyen. A társaság tevékenységét elsődlegesen környezetvédelmi tanácsadás, tervezés és kármentesítési projektek kivitelezésével kezdte meg.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo