Kivitelezőknek

Kivitelezőknek

Miért válassza az innovatív technológiát kivitelezőként?

Előregyártott betonelemekkel a pontosan összeillő elemeknek köszönhetően nemcsak jelentősen csökken a helyszínen elvégzendő munka volumene, de maga a munkafolyamat is nagyságrendekkel gördülékenyebb és egyszerűbb lesz, mint a monolit vázas, monolit födémes építésnél. A tökéletesen egymáshoz illeszthető elemeknek köszönhetően lerövidül az építés időtartama, a kivitelezés gyorsan, látványosan halad.

Az építési időt akár felére csökkenheti.

Az előre megrendelt elemeket az építkezés megkezdéséig mind legyártásra kerülnek, ezáltal a kivitelezés időben megkezdődhet, nem szakad meg építőanyag-hiány miatt, ezáltal redukálhatók az esetleges késedelmek.

A gyártás során a falelemekben kihagyásra kerül a nyílászárók helye, illetve a gépészeti munkákhoz szükséges áttörések is előre beletervezhetők az elemekbe. A tökéletesen sima betonfelületek nem igényelnek semmilyen kezelést, csupán glettelni kell őket.

Gyorsabb, hatékonyabb helyszíni munkafolyamat

Gyorsabb, hatékonyabb helyszíni munkafolyamat

Az elemek előregyártásával a kivitelezési munka jelentős része üzemi körülmények közötti gyártással helyettesíthető, ezáltal az építkezés kevesebb élőmunkát igényel. A rövidebb kivitelezési idővel az építkezés helyszínén töltött idő is minimalizálható, így a környezetnek okozott kellemetlenségek is csökkennek, ami elsősorban forgalmas helyeken nem elhanyagolható. Míg egy nedves technológiával készülő épület kivitelezése hónapokig tart, száraz technológiával pár hét alatt elkészülhet a szerkezet.

Tökéletesen illeszkedő elemek

Tökéletesen illeszkedő elemek

A gyártásban alkalmazott szigorú minőségirányítási rendszernek köszönhetően az előregyártott betonelemek kiváló minőséggel és kiemelkedő méretpontossággal rendelkeznek, így a pontatlan kivitelezésből adódó késések, bizonytalanságok, minőségi kifogások jelentős része elkerülhető. A technológia lehetővé teszi, hogy szaktudással nem rendelkező kollégák is sikerélménnyel, magas minőségben dolgozzanak.

Kiszámítható költségek digitalizált munkafolyamattal

Kiszámítható költségek digitalizált munkafolyamattal

Az építkezés teljes folyamata a tervezéstől a kivitelezésig digitalizált, ezáltal az építkezés mind időben, mind költségben tervezhetővé válik. Már a gyártás megkezdése előtt fixen számolhatunk a betonelemek költségével, továbbá az alacsonyabb munkaigényű építkezés is kisebb anyagi kockázatokkal jár.

Biztonságosabb munkavégzés

Biztonságosabb munkavégzés

Előregyártással számos nehéz, balesetveszélyes munkafolyamat megspórolható, ami egy veszélyesebb helyszínen történő vagy egy nem konvencionális épület kivitelezésénél kiemelt szempont. A technológia nagyban hozzájárulhat a munkabalesetek csökkentéséhez.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo