Tervezőknek

Tervezőknek

Miért válassza az előregyártott építészeti technológiát tervezőként?

Az előregyártott elemek előnyei és a tervezői szabadság ötvözésével tökéletes egyensúly jön létre a sorozatgyártás és az egyediség között. A betonelemes építészeti technológiával épített létesítmények tervezése a hagyományos épületekével azonos sztenderdek mentén valósul meg. Az építőelemek nem korlátozzák a tervező szabadságát, ugyanis az eljárással szinte bármilyen formájú és méretű épület kivitelezhető. Sőt, ezzel az innovatív technológiával az építkezés kezdetét követő tervmódosítások is rugalmasan elvégezhetők.

Gyors és pontos tervezés rendelkezésre álló BIM állományunkból

Gyors és pontos tervezés rendelkezésre álló BIM állományunkból

Elérhető BIM állományunk minden, a tervezéshez szükséges specifikációt és paramétert tartalmaz, amelyekkel gyorsabban és precízebben tervezheti vagy modulárissá áttervezheti az építményt. Többek között a tartószerkezetek tervezése kifejezetten gördülékennyé válik BIM elemekkel. A BIM alkalmazásával egyszerűen készíthetők anyagmennyiség kimutatások, a kivitelezéshez szükséges idő, valamint költségvetés is könnyen számíthatóvá válik.

Tervezési folyamat támogatása

Tervezési folyamat támogatása

Monolit épületeket tervező mérnökök számára teljes körű támogatást nyújtunk az előregyártott elemekkel történő tervezésben. Nemcsak BIM állományunkat bocsátjuk rendelkezésre, de a tervezési folyamatban, statikai tervezésben is végig biztosítjuk a szükséges támogatást. A konkrét gyártmánytervezést, az épület elemekre történő felosztását pedig mérnökeink házon belül elvégzik.

Építészeti és szerkezeti szabadság a tervezésben

Építészeti és szerkezeti szabadság a tervezésben

Az előregyártott gerendák és feszített gerendák kiváló teherbíró képessége és fesztávja nagyobb tervezői szabadságot nyújt, mint a hagyományos monolitikus épületek esetében. A belső terek akár köztes teherhordó oszlopok nélkül is megépíthetők. Továbbá a helyiségek vagy épület felhasználási céljának változásakor az alaprajzok módosítása rugalmasan kivitelezhető.

Előregyártott elemek sokoldalúsága

Előregyártott elemek sokoldalúsága

Az előregyártási technológia új távlatokat nyit meg a tervezői kreativitásnak, ugyanis alkalmazásával különböző formájú, méretű és textúrájú elemek alkothatók egyedi tervek alapján. A modern felületkezelés üvegszerűen sima falpanelek létrehozását is lehetővé teszi. A polírozás, textúrázás és festés teljeskörűen az üzemben történik, ezért a gyártósort elhagyva a panelek nem igényelnek utómunkát.

Építészeti kihívások leküzdése

Építészeti kihívások leküzdése

Az épületek teljes kivitelezési folyamata során számos probléma merülhet fel, amelyek megoldása többlet időt, energiát és anyagi forrásokat igényel. Az előregyártott építőelemek és a BIM szoftver alkalmazásával pontosan és megbízhatóan tervezhető a költség, az átfutási idő és az épület helyszínen történő kivitelezési folyamata.

Előre gyártott betonelemekből készült épületek

Az üzemi körülmények között előre gyártott betonelemekből történő építés, illetve általában az előregyártás technológiája számos különböző területen alkalmazható megoldás. Kifejezetten ideális választás, ha épületünk több, hasonló egységből áll, vagy ugyanazokat a tipizált elemeket több projektnél is használjuk. Ilyen esetekben a standardizálással jelentős költség, építési idő és élőmunka megtakarítás érhető el.

Emellett a technológia jól alkalmazható olyan különösen komplex épületeknél, ahol a helyszíni kivitelezés extra kihívást jelent.

Társasházak

Társasházak

Kiváló zajelnyelő tulajdonságuknak köszönhetően is ideális választás társasházak kivitelezéséhez.

Ipari épületek

Ipari épületek

Nagykiterjedésű csarnokok, üzemek hatékony kivitelezése akár távol eső helyszíneken.

Középületek

Középületek

Hotelek, kórházépületek és egyéb középületek gyors, precíz, hatékony kivitelezése.

Agrár épületek

Agrár épületek

Mezőgazdasági, terménytárolók, csarnokok, állattartó telepek kivitelezése szabvány építőelemekből.

Kapcsolattartók

Csúsz István - üzletfejlesztési igazgató

Tóth Zoltán - műszaki értékesítő

Csúsz István

üzletfejlesztési igazgató

[email protected]

Tóth Zoltán

műszaki értékesítő

[email protected]

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo