Tervezőknek

Tervezőknek

Miért válassza a moduláris építészeti technológiát tervezőként?

A moduláris elemek előnyei és a tervezői szabadság ötvözésével tökéletes egyensúly jön létre a sorozatgyártás és az egyediség között. A moduláris építészeti technológiával épített létesítmények tervezése a hagyományos épületekével azonos sztenderdek mentén valósul meg. A moduláris építőelemek nem korlátozzák a tervező szabadságát, ugyanis az eljárással szinte bármilyen formájú és méretű épület kivitelezhető. Sőt, ezzel az innovatív technológiával az építkezés kezdetét követő tervmódosítások is rugalmasan elvégezhetők.

Gyors és pontos tervezés BIM katalógussal

Gyors és pontos tervezés BIM katalógussal

A BIM katalógusból letölthető 3D modellek minden, a tervezéshez szükséges specifikációt és paramétert tartalmaznak, amelyekkel gyorsabban és precízebben tervezheti vagy modulárissá áttervezheti az építményt. Többek között a tartószerkezetek tervezése kifejezetten gördülékennyé válik BIM elemekkel. A BIM alkalmazásával egyszerűen készíthetők anyagmennyiség kimutatások, a kivitelezéshez szükséges idő, valamint költségvetés is könnyen számíthatóvá válik.

Tervezési folyamat támogatása

Tervezési folyamat támogatása

Monolit épületeket tervező mérnökök számára teljes körű támogatást nyújtunk az előregyártott elemekkel történő tervezésben. Nemcsak BIM katalógusunkat bocsátjuk rendelkezésre, de a tervezési folyamatban, statikai tervezésben is végig biztosítjuk a szükséges támogatást. A konkrét gyártmánytervezést, az épület modulokra történi felosztását pedig mérnökeink házon belül elvégzik.

Építészeti és szerkezeti szabadság a tervezésben

Építészeti és szerkezeti szabadság a tervezésben

Az előregyártott moduláris tartógerendák kiváló teherbíró képessége és fesztávja nagyobb tervezői szabadságot nyújt, mint a hagyományos monolitikus épületek esetében. A belső terek akár köztes teherhordó oszlopok nélkül is megépíthetők. Továbbá a helyiségek vagy épület felhasználási céljának változásakor az alaprajzok módosítása rugalmasan kivitelezhető.

Előregyártott elemek sokoldalúsága

Előregyártott elemek sokoldalúsága

Az előregyártási technológia új távlatokat nyit meg a tervezői kreativitásnak, ugyanis alkalmazásával különböző formájú, méretű és textúrájú elemek alkothatók egyedi tervek alapján. A modern felületkezelés üvegszerűen sima falpanelek létrehozását is lehetővé teszi. A polírozás, textúrázás és festés teljeskörűen az üzemben történik, ezért a gyártósort elhagyva a panelek nem igényelnek utómunkát.

Építészeti kihívások leküzdése

Építészeti kihívások leküzdése

Az épületek teljes kivitelezési folyamata során számos probléma merülhet fel, amelyek megoldása többlet időt, energiát és anyagi forrásokat igényel. A moduláris építőanyagok és a BIM szoftver alkalmazásával pontosan és megbízhatóan tervezhető a költség, az átfutási idő és az épület helyszínen történő kivitelezési folyamata.

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo