Bajai Jégcsarnok

Bajai Jégcsarnok

Bajai Jég- és szabadidőcsarnok kivitelezési munkái

Helyszín

Baja, Petőfi-sziget

Napelem rendszer teljesítménye

50 kW

Épület mérete

1.800 m²

Baja város legújabb sportlétesítményét, a Petőfi-szigeten található Jég- és szabadidő csarnokot szeptember 18-án adták, melynek kivitelezési munkáit vállalatunk végezte.

A jégcsarnok hasznos alapterületre 1800 m² 10 méteres belmagassággal, a szociális rész öltözők, mosdók, WC-k kiszolgáló részek, büfé, orvosi szoba, összesen: 1200 m² a két szinten. A kivitelezés magában foglalta a teljes elektromos, gépészeti, hűtés és fűtés technológiai berendezések beépítését és beüzemelését.

A projekt az épület körül a járda és a parkoló, valamint a beközlekedő út térköves kialakítását, felfestését, táblázását és a tereprendezési munkákat is tartalmazta. A burkolt felület nagysága 2600 m². A parkoló 41 férőhelyes kialakítású, melyből 2 db mozgáskorlátozottak számára fenntartott.

Az épület tetőfelületén 50 kW-os napelem rendszer került kiépítésre és beüzemelésre. A pályatest hűtésére több mint 21 km hűtővezeték került lefektetésre a hűtőbeton vasbeton szerkezetébe. A jégcsarnok hűtését TRANE típusú hűtőberendezés látja el. A hűtőkörben 14 m³ glykol került feltöltésre, hűtőközegként. A 3-4 cm vastag jég kialakításához, -8 C fokos hűtőközeg keringtetése szükséges rendszerben.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Logo