A Jármű Zrt. legújabb budapesti telephelyén mérföldkőhöz érkezett az építkezés. Együttműködésünknek köszönhetően már a kivitelezés során is korszerű technológiai megoldások jellemzik az épületet. Az általunk biztosított előregyártott betonelemek alkalmazásával jelentősen megnöveljük a munka hatékonyságát.

Előregyártott betonelemeinkből épül a Jármű Zrt. új, modern csarnoka

Modern technológiai megoldások, korszerű épület

A Jármű Zrt., több mint egy évszázada áll az autóbusz- és vasúti járműalkatrész-gyártás élvonalában és a folyamatos innováció és a technológiai fejlődés jegyében döntött új telephelyének kialakítása mellett. A tervek alapján a XV. kerületben felépülő csarnokban modern megmunkáló üzem, raktár, felületkezelő üzem, szerelde és irodaépület található majd, melyek az általunk szállított előregyártott vasbeton elemekből épülnek fel.

Szakértői csapatként dolgozunk a hatékonyság érdekében

Az Ineton Kft. projektcsoportja, Csapó Csongor vezetésével, BIM alapú tervezési és gyártási szakértelmet biztosított a projekt során. A csarnok építéséhez szükséges összesen 344 m3 beton felhasználásával készült elemek széles skáláját mi gyártottuk, beleértve a feszített gerendákat, lépcsőelemeket, és a speciális méretű, hőszigetelt kéregfalakat is.
A projekt további fázisaiban a shed-tetős részek és a transzlucens hőszigetelésű profilüvegek elhelyezésére kerül sor, amelyek a csarnok különleges karakterét adják majd.

Előregyártott betonelemeinkből épül a Jármű Zrt. új, modern csarnoka

Forrás: Magyar Építők

 

Innovatív megoldásaink lehetővé teszik, hogy a Jármű Zrt. hamarosan birtokba vehesse az esőtől és széltől védett, korszerű telephelyét, mely 2024 elejére várhatóan teljesen elkészül, beleértve az elektromos és gépészeti szereléseket is.

További részletek a Magyar Építők blogbejegyzésében olvashat.