Legújabb munkánk során is bebizonyosodott, hogy innovatív szemléletünkkel jelentős hatékonyságnövekedést tudtunk elérni. Hibrid megoldásokat alkalmazva fokozhatjuk az épületek stabilitását, valamint az építkezések termelékenységét.

Olcsóbbá teszi a szerkezetépítést és időnyereséget is hoz ez a megoldás

Modernizáció a gyártásban és kivitelezésben egyaránt

Az INETON Kft-nél, büszkén állunk az építőipari innováció élvonalában, amint az a Magyar Építők legfrissebb cikkéből is kiderül. Innovatív megközelítésünk, amely a hagyományos pillérek áttervezésére és talpas pillérek alkalmazására összpontosít, jelentős költségmegtakarítást és időnyereséget tesz lehetővé ügyfeleink számára. Az általunk végzett munka előnyei már több projektünkön, köztük a Budapesti Szabadkikötő D2-es logisztikai csarnokánál és a Trimetrik Kft. székesfehérvári fröccsöntő üzeménél is megmutatkoztak. Ezekben a projektekben hibrid megoldásokat alkalmaztunk, amelyek zökkenőmentesen illeszkedtek a már meglévő szerkezetekbe, ezzel biztosítva az épületek stabilitását és megbízhatóságát.

A befektetett erőforrást is csökkentjük

Az újfajta megközelítés számos további előnnyel jár. Az általunk végzett optimalizált szerkezettervezés akár 25%-os gyártási időmegtakarítást eredményez, miközben a helyszíni munkaigény jelentősen alacsonyabb, mint a hagyományos megoldásoknál. Az anyaghasználat csökkentése és az élőmunka igényének minimalizálása révén projektjeink teljes költségvetésében 2-3%-os költségcsökkenést érünk el.

További részleteket a Magyar Építők blogjában megjelent cikkben olvashat.