Vállalatunk több mint két évtizede REPÉT Kft. néven alakult elsődlegesen környezetvédelmi tanácsadás, tervezés és kármentesítési projektek kivitelezésére. Az elmúlt évek alatt környezetvédelemhez kapcsolódóan vízépítési, szennyvízkezelési és hulladékgazdálkodási munkálatokat végeztünk országszerte, majd tevékenységünket komplex építési projektek (elsősorban ipari- kereskedelmi és mezőgazdasági létesítmények) generálkivitelezésével is bővítettük.

Vállalati küldetésünk

Betonelem üzletágunkkal kívánunk választ adni a hazai építőipar aktuális kihívásaira az elérhető legjobb technológiák integrálásával. A gyártástechnológia fejlődésének köszönhetően a modularitás ma már nem korlátozza a tervezői szabadságot, miközben a kivitelezési időben, élőmunkaigényben, környezeti és kivitelezési kockázatok terén pedig számos előnyös jellemzővel bír a monolitikus építéssel szemben. Az ellenőrzött üzemi körülmények között történő beton építőelem előregyártás számos előnyt biztosít valamennyi felhasználási területen.

Tervező csapat szerepe kulcsfontosságú az Inetonnál

Tervező csapatunk szerepe kulcsfontosságú, hogy jól átgondolt folyamatok és digitalizációs eszközök segítségével precíz, pontos információkat szolgáltasson a gyártásnak.

 

Célunk, hogy korszerű, digitális technológiák alkalmazásával kapacitáljuk és katalizáljuk a magyar építőipar korszerűsítését, egyúttal hatékony vállalatként álljunk megbízóink rendelkezésére.

Csapatként fejlődünk

Vállalatunk folyamatosan változik és bővül. Csapatunkba olyan motivált jelentkezőket várunk, akik nem ijednek meg az összetett feladatoktól és készen állnak új ismeretek és készségek elsajátítására.

Ineton Café

Betekintés a rendszeres Ineton Café-ba, ahol megosztjuk egymással a legfontosabb vállalati újdonságokat

 

A legjobbak szeretnénk lenni a piacon, ennek érdekében teret adunk kollégáink folyamatos szakmai fejlődésének. Támogatjuk a továbbtanulást, és ehhez a tanulmányi szerződés és rugalmas munkaidő lehetőségét is biztosítjuk, hogy csapatunk tagjai naprakész tudással rendelkezzenek szakterületükön. Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink szakmailag és emberileg egyaránt komfortosan érezzék magukat nálunk, ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk a modern munkakörülmények kialakítására és a munka-magánélet egyensúly biztosítására.

Szeretnél részese lenni a hazai építőipar megreformálásának? Akkor jó helyen jársz. Újonnan induló betonelem üzletágunk felépítéséhez jelentős szakmai állomány bővítés van folyamatban, amihez motivált, kihívásokat kedvelő jelentkezőket keresünk.

Újraírjuk az építőipar által teremtett munkahelyi normákat

Kiemelt figyelmet fordítunk a munka és a magánélet egyensúlyára, irodai és üzemi munkatársaink részére is.

Üzemben dolgozó kollégáink esetén a műszakok kialakításánál, és az üzemi létszám meghatározásánál fontos szempontnak ítéljük, hogy a leterheltséget egészséges mértékben tudjuk szétosztani a munkatársak között.

Irodai csapatunk esetén a családos munkatársainknak rugalmas munkaidőt, családi napokat biztosítunk és további kezdeményezésekkel törekszünk a családbarát működés fenntartására.

Szociális terek az Inetonnál

Kollégáink kényelmének érdekében szociális tereket alakítottunk ki az irodában.

 

Az irodánk csocsóasztallal, dartssal és további kikapcsolódási lehetőséggel van ellátva, ezzel teremtve meg a lehetőséget a pihenésre. Emellett zuhanyzó és biciklitároló is rendelkezésre áll a mozogni vágyó kollégák számára.

Munkavállalóinkat megbecsüljük és minden lehetséges módon támogatjuk őket. A piacon versenyképes fizetést kínálunk és a hatékony munkához szükséges prémium eszközöket is biztosítjuk számukra.

Gyakoriak a közös sportprogramok

Ha lehetőségünk van, mindig szakítunk időt a közös sportra

 

A munkavégzéshez szükséges igények kielégítése mellett arra is törekszünk, hogy hosszútávon komfortos és hatékony légkört teremtsünk az irodában és a projekt helyszínek kitelepülésein.

Fontos számunkra a csapatszellem erősítése, hiszünk benne, hogy egy kiváló munkahelyhez hozzátartozik a jó csapat és a jó hangulat is. Ennek érdekében rendszeresen szervezünk programokat, közösen veszünk részt versenyeken, ahol nem csupán a sportolás, hanem a közös élmények szerzése is cél.

Tökéletes választás vagyunk számodra, ha:

  • Szereted a kihívásokat
  • Nem rettensz meg a folyamatos változástól
  • Pontos, precíz, magasan motivált vagy
  • Rugalmas vagy és nyitott az új dolgok felé
  • Képes vagy önálló munkavégzésre, de csapatban is jól dolgozol

Nem biztos, hogy a legjobb választás vagyunk számodra, ha:

  • Nem szeretsz kilépni a komfortzónádból
  • Nem kedveled, ha a megszokott munkafolyamat megváltozik, átalakul
  • Felelősségmentes munkavégzéshez vagy szokva
  • Nem preferálod az újdonságokkal járó kihívásokat
  • Nem érzed magad elég motiváltnak a tanulásra
Böngészd nyitott pozícióinkat karrierportálunkon!

Böngészd nyitott pozícióinkat karrierportálunkon!

Légy te is az INETON csapatának tagja!

A bővülésnek köszönhetően számos nyitott pozícióval rendelkezünk, több vállalati területen is. Amennyiben szívesen csatlakoznál az INETON csapatához, nyitott pozícióinkról karrier oldalunkon találsz bővebb leírást.

Jelentkezz csapatunkba!