Április 20-án, ünnepélyes keretek között átadásra került alsónémedi betonelemgyárunk, ezzel több éves előkészítő munka után hivatalosan is megkezdtük a betonelemek előregyártását. Az avató ünnepségen köszöntőt mondott Gönczöl Péter az INETON ügyvezetője, dr. Tüske Zoltán, Alsónémedi polgármestere és Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, továbbá megtisztelt minket jelenlétével a hazai építőipar számos kiemelkedő személyisége és vezetője.

Az ünnepélyes gyáravatón számos építőipari vezető tette tiszteletét

Előregyártott vasbeton elemekkel válaszolunk az építőipar előtt álló kihívásokra

A pillérek, gerendák, fal- és födém betonelem termékeink gyártását nagyfokúan automatizáltuk, ezért minden INETON elem gyártása digitális, BIM-alapú tervezést igényel. Egy épület háromdimenziós digitális terveit, melyből az egyes gyártmányterveket elkészítjük, a tervezési folyamat bármelyik szakaszában el lehet készíteni, akkor is, ha eredetileg más technológiával indult a mérnöki munka. Tehát az INETON megoldása minden építési projekt számára elérhető, és ezáltal bármely ingatlanfejlesztés életébe elhozhatja a digitalizációt.

Kéregfödém elem automatizált betonozása

Kéregfödém elem automatizált betonozása

 

Betonelem gyárunk már üzemel, folyamatosan növekvő kapacitással és egyre szélesebb termék skálával. Az üzem maximális teljesítménye évente 300 000 m2 födém és 250 000 m2 falelem előállítása lesz, mely adathoz tudni érdemes, hogy a kéregfal elemek két félből állnak, tehát a teljes gyártókapacitás ennél nagyobb. Természetesen kéregfal és kéregfödém termékeken túl kész és akár látszóbeton minőségű fal- és födémelemek gyártására is felkészült csapatunk, minden csak azon múlik, mi a legjobb megoldás az adott ingatlan kivitelezéséhez. Amennyiben Ön is szeretné kiaknázni a digitalizációban rejlő előnyöket, kérje árajánlatunkat.