Az előrelépést nem csupán az építőiparban, hanem számos más területen is támogatjuk, aminek keretén belül nemrégiben a U19-es női floorball válogatott csapatot szponzoráltuk.

A U19-es női floorball csapat

Kitartás és fegyelem: út a sikerig

Cégünk örömmel támogatja az ambiciózus fiatalokat az élet minden területén. Éppen ezért boldogan nyújtottunk financiális segítséget a U19-es női floorball válogatottnak, akik 2024. május 8. és 12. között világbajnokságon vettek részt.

A bajnokságnak a finnországi Lahti adott otthont, ahol a lányok hosszú felkészülési időt követően megmérkőzhettek többek között Kanada, Dánia, Olaszország és Új-Zéland csapataival.

A válogatott csapat 13+3 fővel vágott neki a kihívásnak, melynek során négy mérkőzésen kellett helyt állniuk, amelyet nagy lelkesedéssel vártak.

A lányok a mérkőzések sorozatát egy nehézkes meccsel nyitották meg a kanadai válogatottal szemben. Ezt követően került sor a Dánia elleni meccsre, ahol bravúros védekező technikáról tettek tanúbizonyságot, azonban sajnos az ellenfél erős és határozott játéka erősebbnek bizonyult. Mindez a sportolóink lelkesedését nem törte meg és újult erőkkel vágtak neki az olasz csapattal szembeni mérkőzésnek, ahol kiváló lövőstatisztikával büszkélkedhettek. A világbajnokság a magyar csapat számára az új-zélandi válogatott elleni küzdelemmel zárult, ahol végül 6-3-mas eredménnyel győzött az ellenfél.

A lányok végül a világbajnokságon a 14. helyen végeztek egy igazán erős mezőnyben. Ezúton is szeretettel gratulálunk az INETON teljes csapata nevében!

Együtt az élmezőnyben

Nem kérdés, hogy elismerésre méltó teljesítményt nyújtott a csapat. A lányok kihozták a maximumot a lehetőségeikből. Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a fiatal csapattagok az iskolai teendőik mellett készültek a világbajnokságra, ami elképesztő kitartásról és fegyelemről tesz tanúbizonyságot.

Az INETON Kft. 600 ezer forinttal támogatta a csapat kijutását és részvételét, ezzel is motiváltuk őket a sport iránti elhivatottságukban. A jövőben is figyelemmel kísérjük és támogatjuk a fiatalok munkáját.